Denna sida är skriven av
Stefan Nyström!

Välkommen, besökare från .

Glöm inte att skriva in dig i min gästbok!

Of course, this page is available in english as well!


"Sometimes I think the surest sign that intelligent life exists elsewhere in the universe is that none of it has tried to contact us."
Calvin (& Hobbes)bokmärken | kajen | webchat | everyday | Z | RLSBC | LTH | TLTH | esek | LU | FM | FV |

Det här med hemsida är ju ofta ett lite uttjatat och framför allt felaktigt begrepp; det är sällan man bor i sin dator! Jag äter inte på den här sidan, har inte så mycket kläder liggande slängda över en stol i ett hörn... Fast det är klart; jag brukar hoppa hit när jag vill vila lite och är trött på jobbet. Så, kanske den skulle kallas för... 'Stefans sängsida' - för om jag vill vila från arbetet är det ju hit jag går!

Vem är jag?

Jag är 21 år gammal, av hankön, 180 cm lång och någonstans runt 70 kilo tung. Så här såg jag ut för två år sedan, och för annu längre sedan såg jag ut så här. Jag har klippt mig sedan dess! Ända sen födseln har jag bott i Malmö, och det verkar som om jag kommer att göra så ett bra tag framöver.


[TLTH]

Sedan 1992 har jag fördrivit tiden med att ta en och annan tenta på LTH; Lunds Tekniska Högskola. Jag läser till civilingenjör i Elektroteknik, har klarat två års studier och räknar med att ha ungefär tre år kvar.


[E-sek]

Jag är aktiv på E-sektionen inom Teknologkåren på LTH ( TLTH). Där fixar jag med sektionens försäljningsautomater (är 'mojtis'), och är medlem i sektionens WWW-grupp esek där jag arbetar med sektionens ansikte mot internet.


MUCK MUCK MUCK

Nej, jag ligger inte i lumpen alls!

950630 MUCK

fast texten om Flygvapnet får vara kvar, för den är så fin!

MUCK MUCK MUCK

[Jas-39 Gripen]

Värnplikt är ju inte så kul, och fastän jag brukar försöka hålla mig till roliga sysselsättningar så har jag lyckats gå och bli inkallad. Därför har jag tagit ett litet studieuppehåll för detta, och ligger lite lågt med verksamheten på skolan. Som tur är ligger jag i flygvapnet, så det kunde vara sämre! Försvaret är dessutom ganska snälla med ledighet, så jag har tillfälle att tillbringa mycket tid hemma.

Vad gör jag?

Min utan jämförelse största verksamhet är just nu Kajplats 305 och deras malmöbaserade internettjänster. Jag är husets programmerare, och det roligaste jag har gjort där än så länge är väl vår WebCHAT. Annars försöker jag tappert komma in på listan över internets mest meningslösa web-sidor, med något som jag kallar 'the spectacular Magic Form'. Testa gärna!

Länkar till mig och mina program

De som är trevliga nog att länka till mig skall naturligtvis premieras med ett omnämnande:

Bra Musik

Jag gillar synt-pop och synt-aktigt, till exempel Annars tycker jag bra om the The, R.E.M. , INXS, They Might be Giants . . .

Sting är helt OK, även om han var bättre när han var med i the Police och the Police. (Ja, det är två olika länkar!). Alltså en länk till the Soul Pages!


Läsvärt:

Författare och böcker som jag gillar:

Sevärt

På TV ser jag gärna:

Däremot tänkte jag vara den ende om inte har en länk till Star Trek på nätet!


Länkar

Vill du själv leta artister och tv-program och sådant? Det är lätt! Hur meningslöst internet egentligen är, inser man när man läser Internets meningslösaste sidor, där jag finns med!!!

Mer kommer, men titta på min lista med bookmarks så länge. Om du vill känna dig lite nostalgisk så kan du ju dessutom titta på min gamla hemsida!


Och om du skulle ha glömt hur viktigt talet 42 egentligen är, kommer en litet exempel:

In the New Testament, Matthew 1:17, (King James Version)
"So all the generations from Abraham to David are fourteen generations; and from David until the carrying away into Babylon are fourteen generations; and from carrying away into Babylon unto Christ are fourteen generations"
Adding these 3 fourteen's together produces 42! i.e. There were 42 generations from Abraham to Jesus Christ.
Stefan N, stefan@kajen.malmo.se 1995-08-16